24 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C
  • İzmir24°C
  • Antalya18°C

AĞRI'DA YAPILAN TEFECİLİK OPERASYONUNDA 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ağrı'nın Patnos ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen tefecilik operasyonda çek ve senet ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı'da yapılan tefecilik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

27 Haziran 2022 Pazartesi 23:28

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı tarafından Patnos ilçesinde tefecilikle mücadele kapsamında yürütülen çalışma kapsamında 15 adreste eş zamanlı yapılan aramalarda silah ve bir miktar fişek ile çok sayıda çek, senet, tapu senedi ile alacak/verecek defteri ele geçirildi.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çalışmanın ortaklaşa yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, 105 personelin çalışmaya katıldığı belirtilen açıklamanın devamında, "Aramalarda 2 adet tabanca, 65 adet tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 36 adet av tüfeği fişeği, toplam 1 milyar 449 bin TL tutarında 23 adet el senedi, 10 adet boş senet, 821 bin 944 TL tutarında 16 adet çek, 43 adet tapu senedi ve çok sayıda alacak/verecek defteri ve ajanda, 6 adet cep telefonu ele geçirilmiş olup, 5 şüpheli gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli soruşturmaya başlanılmıştır." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.