28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C
  • İzmir25°C
  • Antalya20°C

ARKADAŞI TARAFINDAN BIÇAKLANAN LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede kurtarılmadı.

Arkadaşı tarafından bıçaklanan lise öğrencisi hayatını kaybetti

05 Aralık 2019 Perşembe 15:52

Gaziantep'te tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü akşam saatlerinde Şehitkâmil ilçesinin Hacıbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Şahin Aslan (17) ile arkadaşı S.M. (14) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu S.M. evden getirdiği bıçak ile Aslan'ı karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı olarak evinin önüne kadar yürüyen Aslan, yakınları tarafından özel bir araç ile Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Aslan, bir haftadır tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aslan’ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayın ardından gözaltına alınan S.M. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.