29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • İzmir25°C
  • Antalya26°C

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, HİZMET ODAKLI DİJİTALLEŞMEYİ ANLATACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dijitalleşme sürecinde devlet ve özel sektörün iş birliği sağlaması amacıyla düzenlenen "Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi”nde özel oturuma katılacak.

Bakan Karaismailoğlu, hizmet odaklı dijitalleşmeyi anlatacak

24 Haziran 2020 Çarşamba 14:39

Bugün saat 20.00’da zirveye katılacak olan Karaismailoğlu, ulaşım modları ve altyapı projelerindeki hizmet odaklı dijitalleşme süreçleriyle, bakanlığının gelecek vizyonuna ilişkin açıklamalarda bulunacak. Zirve, "https://dijitalgelecek.uab.gov.tr/" adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devlet ve özel sektörün dijitalleşme sürecinde işbirliğini pekiştirmesi için düzenlenen ve sektörün en önemli temsilcilerini bir araya getiren ‘Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi’nin ikinci gününde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konuşacak.

20.00-21.30 saatleri arasında canlı yayında değerlendirmelerde bulunacak olan Bakan Karaismailoğlu, söz konusu özel oturumda karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolları ve altyapı projelerindeki hizmet odaklı dijitalleşme süreçleri ile bakanlığının gelecek vizyonuna ilişkin bilgi verecek. Canlı yayınlanacak özel oturumda takipçiler yayın sırasında moderatör aracılığı ile, Karaismailoğlu’na iletmek istedikleri soruları sorabilecek.

Zirve’de lojistik, mobilite ve erişim masaya yatırılıyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Dijital Farkındalık ve Siber Vatan’ kampanyası çerçevesinde hayata geçirilen ve 23 Haziran’da başlayan zirve, yarın akşam sona erecek.

Sektörlerin ileri gelen temsilcilerinin bir araya geldiğini zirvede ‘Lojistik, Mobilite ve Erişim’ başlıklı konular masaya yatırılırken, bugün sektör temsilcileri bir araya gelecek.(İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.