29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Antalya17°C

"BASIN CAMİASI DESTEKLENMELİ"

Batman Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Salih Özcan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayarak basın camiasının desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

"Basın Camiası Desteklenmeli"

09 Ocak 2023 Pazartesi 15:30

Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan Basın emekçilerinin gününü kutlayarak, “Kamusal hizmet sunan basın çalışanları meslektaşlarımın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutluyorum.” dedi.

BAMMED Başkanı Özcan mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları kendileri ve halk arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarına gerekli desteği vermeli. Her sektörde olduğu gibi basın sektörünün de çarkını çevirebilmesi için maddi desteğe ihtiyacı var. Bu minvalde yılın sadece bir günü kutlama mesajlarıyla değil abone ve reklam gibi maddi destek olunması daha doğru ve yerinde olacaktır.”  

Özcan, “Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan basın mensuplarının toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir.” Dedi. 

Özcan son olarak, ”Bu vesile ile mesai mefhumu gözetmeden topluma haber ve bilgi akışı sağlamak gibi bir misyonu üstlenmiş olan değerli meslektaşlarımın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.