29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • İzmir25°C
  • Antalya26°C

BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararlarına göre, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca görevden alındı ve bu suretle boşalan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Rıdvan Duran atandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü değişti

16 Ağustos 2019 Cuma 12:30

Basın İlan Kurumu, MEB, MSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü değişti

Atama Kararlarına göre, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca görevden alındı ve bu suretle boşalan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Rıdvan Duran atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeliği görevini yürütmek üzere görevlendirilen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenksu Üçer ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, üniversitelerdeki asli görevlerine döndürülmek üzere görevlerinden alındı.

5 il Milli Eğitim Müdürlüğüne atama

Millî Eğitim Bakanlığı; Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Faruk Tekin, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ferhat Yılmaz, Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Salih Kaygusuz, Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ertuğrul Tosunoglu, Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Tüfekçi atandı.

Milli Savunma Bakanlığı atamaları

Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan; Askeri Fabrikalar Genel Müdür Yardımcılığına Ali Mazak, Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Dişli, Personel Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Karaman atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı atamaları

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Ebubekir Gizligider atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı atamaları

Tarım ve Orman Bakanlığı Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Karabulut görevden alınmış ve bu suretle boşalan Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Selami Ersen atandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne atama

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Şirin Karadeniz Oran atandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.