24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C
  • İzmir24°C
  • Antalya17°C

BATMAN BASIN KONSEYİ 'ÖDÜL GECESİ' DÜZENLENECEK

Batman Basın Konseyi’nin bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği yılın başarılı gazeteci ödülleri Cumartesi günü akşam sahiplerini buluyor. Geceye Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’ta katılacak.

Batman Basın Konseyi 'ödül gecesi' düzenlenecek

02 Şubat 2023 Perşembe 10:05

Batman Basın Konseyi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Yılın Başarılı Gazeteci Ödülleri’ yarışmasında, kentte görev yapan gazetecilerin yanısıra, ulusal yayın kuruluşlarında görev yapan başarılı gazetecilere de ödül verilecek. Cumartesi günü akşam ödül töreninde 8 dalda ödül almaya hak kazanan gazeteciler ödüllerine kavuşacak. Batman’da görev yapan gazetecilerin yanı sıra Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’ta başarılı köşe yazarı seçildi. Gazetecilik mesleğine yaptığı katkılarından dolayı Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e de teşekkür plaketi verilecek. 

“KÖTÜ GİDİŞATI TERSİNE ÇEVİRMELİYİZ” 

Bu yıl hem ulusal, hem de yerel gazetecileri ödüllendirdiklerini ifade eden Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, “Ödülleri alacak arkadaşların, ömür boyu ödüllere layık işler yapacaklarına inanıyorum. Her ne kadar gazetecilik mesleği itibar kaybediyorsa, cazibeliğini yitiriyorsa, biz basın mensuplarına düşen en önemli görev bu kötü gidişatı tersine çevirmek. İstedik ki bu ödüller gerek demokrasi kültürümüzün yaygınlaşmasına katkı sunsun, gerek meslektaşlar arasında tatlı bir rekabet başlatsın, gerek ise gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere taşınmasını sağlasın” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.