19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara22°C
  • İzmir23°C
  • Antalya21°C

BİNGÖL BELEDİYE BAŞKANI ARIKAN’DAN ESNAF ZİYARETLERİ

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, esnaf/vatandaş buluşmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Bingöl Belediye başkanı Arıkan’dan esnaf ziyaretleri

05 Aralık 2019 Perşembe 15:45

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, "İşimizin en önemli parçası olan esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyor, kadim şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak fikir ve önerileri dinliyoruz." dedi.

Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Arıkan, talep ve şikayetleri dinleyerek, sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerine talimat verdi.

Belediye bünyesinde yürütülen hizmet ve projelere dair vatandaşlara bilgi veren Arıkan, projelerin şekillendirilmesine yönelik kendisine iletilen fikirleri de bir bir not etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Arıkan, vatandaşların ve esnafların fikirlerini dinlemek, onların sorunlarına çözüm bulmak için fırsat buldukça ziyaret ettiğini söyledi.

Vatandaş/esnaf ziyaretlerini büyük bir keyifle gerçekleştirdiklerini vurgulayan Arıkan, şunları söyledi: "Bugün Yenişehir Mahallemizde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ederek, esnafımıza hayırlı işler diledik. Vatandaş ve esnafımızdan gelen talepleri tek tek not aldık ve ilgili birimlerimize ilettik.  Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Projelerimizi, bu fikirler ekseninde şekillendiriyoruz. Halkımızla sürekli istişare halinde olarak, hem belediye hizmetlerimizi anlatıyor hem de talep ettikleri hizmet ve projeleri şekillendiriyoruz."

Ziyaretlerin belirli periyotlarla devam edeceğini vurgulayan Arıkan, "Planlı bir şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Henüz ziyaret etme fırsatı bulmadığımız esnaflarımızı da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Bu hususta kimsenin gönlü kalmasın, her esnaf ve vatandaşımız bizim için eşit derecede önemli ve kıymetlidir." şeklinde konuştu.

Arıkan’dan sporculara ödül

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Belediye Yaşam Spor Kulübü kros takımı sporcu ve antrenörlerini kabul etti.

Arıkan, Bölgesel Kros Ligi final müsabakalarında küçük erkekler kategorisinde Türkiye 2’incisi, yıldız erkekler kategorisinde ise Türkiye 6’ıncısı olan Yaşamspor Kulübü kros takımı sporcularını yarım ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

Ziyaret kapsamında müsabakalara dair Arıkan’a bilgi veren Belediye Spor Koordinatörü Metin Karaarslan, sezonun son yarışı olan Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi’ni önemli bir başarıyla kapattıklarını söyledi.

Final yarışmalarında küçük erkekler ve yıldız erkeklerde 16 takım ve ferdi sporcularla birlikte her iki kategoride 81 yarışmacının mücadele ettiğini belirten Karaarslan, Yaşamspor Kros Takımı’nın Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye 2’inciliği, Yıldız Erkekler kategorisinde ise Türkiye 6’ınlığı elde ederek önemli bir başarıya imza attığını belirtti.

Arıkan, "Spor ve sporcuyu destekliyoruz"

Brifingin ardından sporcu ve antrenörleri tebrik eden Arıkan, Türkiye çapında önemli bir derece elde ettikleri için sporcuları yarım ve çeyrek altında ödüllendirdi.

Yaşamspor Kulübü’nün her dalda önemli başarılara imza attığını ifade eden Arıkan, "İlimizi başarılı bir şekilde temsil eden Yaşamspor Kulübümüz, elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi’ni önemli bir başarıyla kapattıkları için sporcu ve antrenörlerini kutluyor, önümüzdeki süreçte daha önemli başarılara imza atacaklarını ümit ediyorum." dedi.

Spor ve sporcuyu desteklediklerini ifade eden Arıkan, şunları söyledi: "İlimizin sporla anılması, gençlerimizin spora kanalize olması ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.