19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C
  • İzmir17°C
  • Antalya17°C

CEYLANPINAR'DAKİ ŞEBEKE SORUNU İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşanan şebeke sorunu nedeniyle basın açıklaması yapılarak imza kampanyası başlatıldı.

Ceylanpınar'daki şebeke sorunu için imza kampanyası başlatıldı

24 Mart 2023 Cuma 13:54

İlçede faaliyet yürüten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KARAJDAĞLILAR), ilçede uzun süredir çözülemeyen şebeke sorunu için imza kampanyası başlattı.

Çarşı merkezinde imza stadı kuran dernek yetkilileri, basın açıklaması yaptı. Açıklamayı   KARAJDAĞLILAR Derneği Başkanı İsmail Amak okudu. Amak, "Ceylanpınar’da uzun zamandan beri devam eden önemli bir sorunu dile getirmek, yetkili kurumları acilen çözüm bulmaya davet etmek üzere başlatmış olduğumuz imza kampanyası için bir araya geldik." dedi.

İlçede telefon ve internet şebekelerindeki kapasite yetersizliği nedeniyle iletişimde ciddi sorun ve aksaklıklar yaşadıklarını belirten Amak, "Barış Pınar Harekatı’nın ardından Rasulayn’daki hayatın normale çevrilmesi çalışmaları kapsamında güvenli hale gelen bölgede, yerel halk tarafından da Türkiye’deki GSM operatörleri yoğun olarak kullanılmaktadır. Telefon şebekelerindeki yetersizlik hem sosyal hem de ticari anlamda maddi manevi zarara sebebiyet vermektedir. Başlatmış olduğumuz bu imza kampanyasıyla ilçemizdeki bu ciddi sorunu dile getirerek yetkili kurumları bir an önce önlem almaya ve çözüm bulmaya davet ediyoruz." İfadelerini kullandı.

"Yakın zamanda yaşadığımız doğal afetlerde iletişimin önemi bir kez daha anlaşılmıştır." diyen Amak, "Telafisi imkanız sonuçlara mahal vermemek üzere şebeke sorunun çözüme kavuşturulması konusunda tüm yetkili kurumlarımızı göreve davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.