18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C
  • İzmir18°C
  • Antalya16°C

DAVUTOĞLU, MALATYA’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTIĞI ESNADA PROTESTO EDİLDİ

​Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da esnaf ziyareti yaptığı esnada bazı esnaf ve vatandaşlar tarafından protesto edildi. Protesto esnasında partililer ile protestocular arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Davutoğlu, Malatya’da esnaf ziyareti yaptığı esnada protesto edildi

10 Haziran 2022 Cuma 18:13

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, biri dizi ziyarette bulunmak üzere dün Malatya’ya geldi. Dün akşam kentteki bir düğün salonunda STK, Kanaat Önderleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya gelen Davutoğlu, bugün ise ilk olarak eski Malatya’ya geçti. Burada esnafı ziyaret eden Davutoğlu, eski Malatya’da Cuma namazını kıldıktan sonra Malatya kent merkezine gelerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Şire pazarında esnafı ziyaret eden Davutoğlu, bazı esnaf ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Daha sonra Davutoğlu’nu protesto eden grup ile partililer arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Davutoğlu, protestoların devam etmesi üzerine Şire Pazarı ziyaretini yarıda keserek, Battalgazi ilçe başkanlığının açılışına geçdi.

Davutoğlu, açılış öncesi konuşma yaptığı esnada kalabalığın içinden bir vatandaşın protestosuyla karşılaştı. Partililerin üzerine yürümek istediği protestocu, polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Davutoğlu, Malatya’da esnaf ziyareti yaptığı esnada protesto edildi

Sinirlenerek ve ses tonunu daha da yükselterek konuşmasına devam eden Davutoğlu, “Değerli Malatyalılar, her yerde böyle provokatörleri karşımıza çıkarırlar. Biz Allah’tan başka kimseden korkmayız. Bana soruyorlar ‘niye ihanet ettin?’ Malatyalılar, basın mensupları beni dinleyin. Karşımıza bu provokatörleri çıkaranlar da dinlesin. Ben 25 yıl önceki evimde otururum. Bir tane akrabam, damadım bir kuruş haram yemedi. Eşim de çalışıyor ben de çalışıyorum.” diyerek kendisini protesto edenlere tepki gösterdi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.