28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C
  • İzmir21°C
  • Antalya16°C

DEMOKRAT PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN HÜDA PAR İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'e iadeyi ziyarette bulundu.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığından HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

14 Nisan 2021 Çarşamba 16:15

İstanbul'un yerel sorunlarının ele alındığı ziyarette konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, İl başkanlığı olarak İstanbulluların sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Yaptıkları ziyaretlerde kendilerine iletilen sorunları gerekli mercilere ileterek çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini belirten Elibüyük, son olarak Eyüp ilçesinin Yeşilpınar mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşüm ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşıdıklarını kaydetti.

Farklı siyasi parti ve düşünceleri ülkenin zenginlikleri olarak gördüklerini belirten Elibüyük, hangi düşünceden olursa olsun doğru ve güzel işleri yapanları takdir ettiklerini, aksi yönde çalışma yapanları da eleştirdiklerini ifade etti.

Görüşmede konuşan Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda ise siyasetin kişisel menfaatlere değil toplumsal menfaatlere hizmet etmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyarette, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda'ya partisinin İl Başkan Yardımcıları Aytekin Güler ve Aşkın Höbek, İl Genel Sekreteri Esra Ercan ve Özel Kalem Suat Keskin eşlik etti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.