19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C
  • İzmir18°C
  • Antalya18°C

DİYARBAKIR’DA ZİNCİRLEME KAZA: 2 ÖLÜ BİRİ AĞIR 4 YARALI

Diyarbakır Çınar ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta, Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’da zincirleme kaza: 2 ölü biri ağır 4 yaralı

07 Ekim 2019 Pazartesi 08:39

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Çınar ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta, Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden, Mardin yönüne ilerleyen 07 DAV 88 plakalı kamyonet, 34 RY 0908 plakalı minibüs ve 21 VA 080 plakalı otomobilin karıştığı zincirleme kazada Yusuf Baran ve Mehmet Şirin Baran kaza yerinde hayatını kaybederken Özgür Ay, Mustafa Mustafoğlu, Efnan Baran ve Enes Aladağ yaralandı.

Kazanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken, minibüs ise takla atarak tarlaya uçtu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Çınar Devlet Hastanesine sevk edilerek burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Mustafa Mustafoğlu Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine, Efnan Baran ve Enes Aladağ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Özgür Ay ise Selahattin Eyyubi Eğitim eve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hayatını kaybeden Yusuf Baran ve Mehmet Şirin Baran’ın cansız bedenleri Çınar Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak savcının yapacağı incelmeyi beklediği belirtilirken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde ağıt yaktı.

Kaza sonrası olay yerinde önlem alan trafik ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde sağlarken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.