16 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C
  • İzmir19°C
  • Antalya18°C

GENÇLER MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP BİREYLER OLARAK YETİŞMELİ

Hizmete girmesi için çalışmaların devam ettiği Adıyaman Diyanet Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı fertler olmasını amaçladıklarını belirtti.

Gençler milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetişmeli

22 Kasım 2020 Pazar 12:21

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Diyanet Gençlik Merkezi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla Adıyaman Belediyesi tarafından İl Müftülüğüne 25 yıllığına tahsis edilen ve GAP İdaresi tarafından donanım ve iç tefrişatı yapılarak önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Diyanet Gençlik Merkezini inceledi. İncelemeleri sırasında Vali Çuhadar’a İl Müftüsü Mehmet Taşcı eşlik etti.

Vali Mahmut Çuhadar, donanım ve iç tefrişat çalışmaları devam eden ve önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Diyanet Gençlik Merkezi ile ilgili olarak “Burası gençlerimizin bir araya gelip beraber faaliyet yapabilecekleri, ders çalışabilecekleri ve içerisinde kütüphane, bilgisayar odası, konferans salonu ve çok amaçlı salonun bulunacağı bir merkez haline gelecek.  İl Müftülüğümüz bünyesinde hizmet verecek olan gençlik merkezinde, milli ve manevi değerler ile mukaddesatına bağlı bir gençlik yetiştirilmesi hedefleniyor. Gençlik merkezi, gençlerimizin manevi ve kişisel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerine de katkıda bulunacak. İnşallah bu merkezin tadilat ve tefrişatını kısa zamanda bitirip gençlerimizin hizmetine sunacağız.” dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.