29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • İzmir17°C
  • Antalya20°C

HASANKEYF “SU SPORLARINA” EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Ilısu Veysel Eroğlu Baraj gölünün dolması sonrası Batman’ın Hasankeyf ilçesinde valiliğin öncülüğünde yapılması planlanan “Hasankeyf Su Sporları Festivali” hazırlık toplantısı yapıldı.

Hasankeyf “Su Sporlarına” ev sahipliği yapacak

01 Temmuz 2020 Çarşamba 11:10

Vali Hulusi Şahin başkanlığında valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda; Hasankeyf’te tarih ve kültür turizminin yanı sıra farklı turizm seçeneklerinin geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında eylül ayında düzenlenmesi planlanan su sporları festivali için yürütülecek çalışmalar görüşüldü. 

Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, su sporları alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri, dragon yarışları, kano, kürek, yelken ve yamaç paraşütü sporu ile alakalı sunum yaptı.

Ayrıca telekonferans yöntemi ile toplantıya katılan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve federasyon yetkilileri düzenlenecek yarışmalara ilişkin deneyimlerini paylaştılar.

Toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Müze Müdürü Şehmus Genç, Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri, su sporları ve yamaç paraşütü alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri katıldı.(İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.