20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Antalya16°C

HAZIM KASIM: İŞGALİN YIKIM POLİTİKALARI, HALKIMIZIN DEVRİMİNİ DURDURMAKTA BAŞARISIZ OLDUĞUNU KANITLADI

İşgalci siyonistlerin ellerinde tuttuğu esir İslam Ferruh'un evini bombalamasına ilişkin açıklamalarda bulunan HAMAS Sözcüsü Hazım Kasım, işgalin yıkım politikasının Filistin halkının devrimini durdurmakta başarısız olduğunu kanıtladığını belirtti.

Hazım Kasım: İşgalin yıkım politikaları, halkımızın devrimini durdurmakta başarısız olduğunu kanıtladı

08 Haziran 2023 Perşembe 11:52

 

Filistin topraklarının işgal etmenin yanı sıra bölgenin yerli halkını kendi vatanlarında mülteci durumuna getiren ve onlara sık sık saldırarak onları alıkoyan, yaralayan veya şehit eden işgalci siyonistler, zindanlarında esir tuttukları Filistinlilerin evlerini yıkarak ailelerinin daha fazla mağdur olmasına sebep oluyor.

İşgalci siyonistlerin zindanlarında bulunan Esir İslam Ferruh'un evini bombalayarak yıkmasına tepki gösteren HAMAS Sözcüsü Hazım Kasım, siyonist işgalciler tarafından esir edilen İslam Ferruh'un evinin bombalanmasının bir suç ve iğrenç bir toplu cezalandırma politikası olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Bu politika, faşist işgal rejiminin Filistin halkımızın özgürlükleri, onurları ve bağımsızlıklarına karşı uyguladığı Nazi politikasının bir parçasıdır. Siyonist suçluluğun, işgal rejiminin savaş suçları işlemekten ve toplu cezalandırma yapmaktan Uluslararası Ceza Mahkemesine çıkarılması gerekiyor. Ev yıkımı politikası, halkımızın devrimini durdurmakta başarısız olduğunu kanıtladı. Bu terörizm, halkımızın devrimlerini ve ayaklanmalarını tırmandırması için ek bir neden olacaktır." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.