19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C
  • İzmir22°C
  • Antalya22°C

HÜDA PAR ANTALYA İL BAŞKANI YUMLU, STK'LARA HÜDA PAR MİSYONUNU ANLATTI

Antalya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Veysi Yumlu, Antalya'nın yaşadığı sorun ve sıkıntılar ile çözüm önerileri konusunda görüş alış-verişinde bulundu.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu, STK'lara HÜDA PAR misyonunu anlattı

04 Aralık 2020 Cuma 13:07

 

Yumlu ve beraberindeki heyet, Antalya'da faaliyet gösteren Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Akdeniz Konyalılar Federasyonu, Antalya Muşlular Dayanışma Derneği ile Antalya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

Yumlu, STK'lara yaptığı ziyaretlerde, HÜDA PAR'ın misyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu, STK'lara HÜDA PAR misyonunu anlattı

 

HÜDA PAR heyeti, birinci ziyaretlerini Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ne yaptı. Heyeti Dernek Başkanı Vedat Yapa karşıladı.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette, Antalya'nın sorun ve sıkıntıları dile getirildi, çözüm önerileri konularında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyarette, ülkenin ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durabileceği şekilde politikalar üretilmesi gerektiğini belirten Yumlu, ülke kaynaklarının doğru kullanılmasının önemine işaret etti.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu, STK'lara HÜDA PAR misyonunu anlattı

 

HÜDA PAR heyeti daha sonra Akdeniz Konyalılar Federasyonu'nu ziyaret etti. Heyeti Federasyon Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz karşıladı.

Ziyarette konuşan Yumlu, HÜDA PAR'ın ülke meselelerine bakışı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HÜDA PAR olarak, Batı kültüründeki "Güçlüysen haklısın" anlayışı yerine "Haklıysan güçlüsün" ilkesinin hâkim olmasını savunduklarını anlatan Yumlu, hiç kimseyi kayırmayan, herkesin hak ettiğini alabildiği bir adalet anlayışına ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu, STK'lara HÜDA PAR misyonunu anlattı

 

Yumlu'nun ziyaret duraklarından biri de Antalya Muşlular Dayanışma Derneği oldu.

Dernek Başkanı Abdullah Mutlu tarafından karşılanan Yumlu, ziyaret sırasında genel anlamda Türkiye'nin, özelde ise Antalya'nın sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

Yumlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ülke sorunlarına bakışı konularında HÜDA PAR'ın misyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu, STK'lara HÜDA PAR misyonunu anlattı

 

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Yumlu ve beraberindeki heyet son olarak Antalya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği'ni (ADGİAD) ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Dernek Başkanı Aykut Eminoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

HÜDA PAR'ın ülke meselesine bakış açısını ve çözüm önerilerini ADGİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine anlatan Yumlu, bu kapsamda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.