28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C
  • İzmir23°C
  • Antalya22°C

HÜDA PAR BATMAN İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI "GENÇLİK ŞÖLENİ" DÜZENLEDİ

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Şöleni" etkinliklerinde dereceye girenlere çeşitli ödüller verilerek final programı yapıldı.

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı "Gençlik Şöleni" düzenledi

27 Haziran 2022 Pazartesi 01:00

hur-genclik-genclik-soleni-004.jpg

Batman merkez Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Park alanında gerçekleşen "Gençlik Şöleni" HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Programa, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş’ da katıldı.

20 Haziran’da başlayan "Gençlik Şöleni" etkinliklerinde yapılan çeşitli spor yarışmalarında dereceye girenlere program sonunda hediyeleri verildi.

ahmet-cemil-iptas.jpg

Yunus Ak’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş’ın gençlere yönelik hitabıyla devam etti. İlahi sanatçıları, ilahiler seslendirdi.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, hür gençlerin bu mücadelenin ön saflarında mücadeledenler olduğunu söyledi.

“Hür gençler bu mücadelenin ön saflarında mücadele ederler”

Tanrıkulu, “Öncelikle bizim Hür Davayı bilmemiz lazım, çünkü Malcolm X'in güzel bir sözü var ‘Eğer uğruna ölmeye hazır değilseniz, hürriyeti lügatinizden çıkarın’ diyor. Bizler hürriyet için, özgürlük için mücadele ediyoruz. Ve hür gençlerde bu mücadelenin ön saflarında mücadeleden kardeşlerimizdir. Ama nasıl bir gençlik olacak? Bugün günah işlemenin kolaylaştığı, şeytan ve taraftarlarının insanları İslam’dan, inanç değerlerimizden, kültürel değerlerimizden uzaklaştırdığı bir dönemde kendimizi muhafaza etmemiz lazım.” şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu

“Hür gençliğin ayırıcı bir vasfı da güzel ahlaklı olmasıdır”

Güzel ahlakın önemine değinen Tanrıkulu, “Gençlerimizin öncelikle sahih bir imana sahip olması gerekiyor. Yani akidemiz sağlam olacak, Allah’a ve ahiret gününe sarsılmaz bir imana sahip olmamız lazım. Hür gençliğin ayırıcı bir vasfı da güzel ahlaklı olmasıdır. Güzel ahlak ile annemize, babamıza, akrabamıza, kardeşlerimize, komşularımıza ve muhatap olduğumuz bütün kitlelere güzel ahlakımızla gitmemiz lazım. Hür davamızı insanlara götürünken partimizin ilkelerine bağlı kalarak, genel merkezimizin tavsiyelerine uyarak bir çalışma yapmamız lazım. Çünkü toplumu ifsat etmeye çalışanlar, çocuklarımızı bizden, inanç değerlerimizden, kültürel değerlerimizden uzaklaştırmaya çalışanlar tek başlarına çalışmamaktadırlar. Örgütlü bir şekilde çalışmaktadırlar.” ifadelerini kullandı. 

“Hür gençli kardeşlerimizden beklentilerimiz çoktur”

Hür gençlilerden beklentilerinin yüksel olduğunu belirten Tanrıkulu, konuşmasını sonunda şunları söyledi:

“Dünyanın birçok ülkesinde aynı faaliyetleri aynı düğmeye basar gibi yapmaktadırlar. İşte bunlara karşı bizler aynı şekilde örgütlü çalışacağız, teşkilatlı çalışacağız, ama güzel ahlakımızla bu insanlara gitmemiz lazım. Hür gençli kardeşlerimizden beklentilerimiz çoktur. Çünkü toplum bizi bilmiyor. Eğer bugün toplum partimizin ana ilkelerini bilse, partimizin amacını, hedefini, gayesini bilse; inanınız grup grup, bölük bülük partimize akın ederler. Rabbim Hür Dava uğrunda yaptığımız çalışmaları kendi rızası için kabul etsin. İhlasımızı muhafaza etmeyi ve dindar ve takvalı bir gençlik yetiştirmeyi bizlere nasip etsin.”

Etkinlik, hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda derece elde edenlere verilen hediyelerin ardından İlahi sanatçılarının seslendirdiği müzikler eşliğiyle sona erdi. (İLKHA)

hur-genclik-genclik-soleni.jpg

hur-genclik-genclik-soleni-001.jpg

hur-genclik-genclik-soleni-002.jpg

hur-genclik-genclik-soleni-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.