29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • İzmir14°C
  • Antalya16°C

HÜDA PAR BİTLİS MERKEZ İLÇE 3'ÜNCÜ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

HÜDA PAR, Bitlis ilçe kongrelerini tamamladı. Tek listeyle girilen Merkez İlçe Kongresinde, İkram Zeydan Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

HÜDA PAR Bitlis Merkez İlçe 3'üncü Olağan Kongresi yapıldı

27 Ağustos 2020 Perşembe 11:38

HÜDA PAR Bitlis İl Binasında gerçekleştirilen kongreye, pandemi nedeniyle sadece yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşturulması, dilek ve temennilerin ardından tek listeyle girilen seçimde İkram Zeydan, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrenin ardından açıklamada bulunan Zeydan, ağır bir sorumluluğun altına girdiklerini belirterek kendilerinden önce bu görevi sürdüren Merkez İlçe Başkanına teşekkür etti.

Zeydan "Merkez İlçe 3'üncü Olağan Kongremizi yaptık. Merkez İlçe Başkanlığına seçildik. Bu görevi bana tevdi eden partime teşekkür ediyorum. Benden önceki Merkez İlçe Başkanımın bıraktığı yerden devam edeceğim. Ağır bir sorumluluğun altına girdiğimin farkındayım. Davamız haktır, hakkaniyettir. Bu hak davaya hizmet etmek için elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.