28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C
  • İzmir26°C
  • Antalya20°C

HÜDA PAR DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINDAN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETLERİ

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, İl Başkan Yardımcıları Metin Turan ve Emin Akyüz’den oluşan heyet, Ramazan Bayramı münasebetiyle Saadet Partisi, AK Parti, CHP, MHP ve PAK il teşkilatlarına bayram ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından siyasi partilere bayram ziyaretleri

06 Haziran 2019 Perşembe 15:05

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı vesilesiyle Diyarbakır'da teşkilatları bulunan siyasi partileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

HÜDA PAR heyeti ilk olarak, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan ile il yönetimi tarafından ağırlanan heyet, karşılıklı bayram tebriklerini ilettiler.

HÜDA PAR heyeti, daha sonra MHP Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ardından sırasıyla CHP, AK Parti ve PAK il teşkilatlarına ziyaretlerde bulunuldu. Parti ziyaretlerinde HÜDA PAR heyetini, İl Başkanları ve yönetimleri karşıladı.

Siyasi partilerin bayramlarını kutlayan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş, huzur ve barış içinde bayramların kutlanmasını temenni ettiklerini belirtti.

Yapılan ziyaretlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Aktaş, farklı düşünce ve fikirlerin zenginlik kabul edilip halkın huzuru, refahı ve selameti için çalışmalar yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Siyasi partilerden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına iade-i ziyaret

Ramazan Bayramı münasebetiyle HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden siyasi parti temsilcileri, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ve İl Başkan Yardımcıları Metin Turan, Ali Doğan ve Emin Akyüz tarafından karşılandı.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve beraberindeki heyet, CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın ve beraberindeki heyet, KDP İl Başkanı Şeyhmus Kardaş ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş’ı ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.