29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C
  • İzmir19°C
  • Antalya23°C

​HÜDA PAR GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, düzenlenen devir teslim töreni ile Faruk Göçer’e görevini devretti.

​HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni

24 Temmuz 2019 Çarşamba 19:05

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı olarak yaklaşık 5 yıldır görev yapan Mehmet Nakşi Erat, görevini Faruk Göçer’e devretti.

Devir teslim töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan Erat, görevi boyunca HÜDA PAR’ın adalet güneşini Gaziantep’in her köşesine yansıtmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutlayan Erat, doğru, kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda her koşulda sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına hakıkıyla görevlerini yerine getiren medya çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Erat, "5 yıldan beri şerefle HÜDA PAR Gaziantep il Başkanlığı rozetini taşıyordum. İnşallah bugünden itibaren başkanlık görevimi Faruk Göçer kardeşime devredeceğim. İki dönemdir tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Gaziantep şehrimizde çok güzel faaliyetler yürüttük, çok güzel çalışmalar yaptık. Bütün teşkilatlarımızla birlikte gece-gündüz demeden halkımız ile iç içe olduk, halkımız ile beraber çalıştık. Halkımızın iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bununla beraber özellikle de 24 Haziran seçimlerinde ilk defa Gaziantep şehrimizde HÜDA PAR olarak seçime girdik. Bu seçimde Gaziantep halkımızın çok ciddi bir teveccühü oldu.  Bundan dolayı tüm Gaziantep halkımıza teşekkür ediyorum. Özellikle 5 yıldan beridir yakinen tanıdığımız sivil toplum kuruluşları oldu, kendilerine ve teşkilatlarına, bize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gaziantep'te çok iyi ve güzel kanaat önderlerimiz var. Kanaat önderlerimizi ziyaret ettik, onlarla hasbıhal ettik, onların bize destekleri oldu, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

"HÜDA PAR’ın adalet güneşini Gaziantep’in her köşesine yansıtmak için gayret gösterdik"

Erat, "Özellikle tüm ilçe teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde ve hep beraber bu kutlu davanın adalet güneşini Gaziantep şehrimizin her köşesine yansıtmaya gayret gösterdik. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bununla beraber en çok zamanlarından aldığım aileme de bana gösterdikleri saygıdan, ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu adalet güneşinin sancağını Faruk Göçer kardeşime teslim edeceğim. Bizler hep beraber bu sancağı daha ileriye taşımaya çalıştık. İnşallah Faruk Göçer kardeşim ve teşkilatı da bu sancağı daha iyi bir yere taşırlar. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"En iyi şekilde görevimi yerine getirmeye çalışacağım"

Daha sonra söz alan HÜDA PAR Gaziantep yeni İl Başkanı Faruk Göçer de Erat’ın ve teşkilatının görevi boyunca çok değerli hizmetler yaptığını dile getirdi.

"24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla, görev yapan bütün basın mensuplarının basın bayramını kutlayan Göçer, toplumun yönlendirilmesinde basının gücüne dikkat çekti.

Göçer, "Öncelikle daha önce il başkanımız bu görevi layıkıyla yerine getirip, bugüne kadar mücadele etti. Teşkilatıyla birlikte bu görevi yerine getirip, bugün bu bayrağı bize teslim etmiştir. Bu bayrağı bundan sonra ben ve teşkilatım daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız. İnşallah biz de halkımızla hareket edeceğiz. Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak teşkilatımızla hep beraber dolaşacağız. Özellikle de kentin eğitim, uyuşturucu ve işsizlik konularında çok ciddi sıkıntılarının olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı ilçe teşkilatlarımızla birlikte hak ve hakkaniyet ölçüsünde halkımızla beraber bu mücadeleyi sürdüreceğimizi ifade ediyoruz." şeklinde konuştu.

Göçer, çalışmalarından dolayı Erat’a plaket takdim etti. Erat da HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı görevine getirilen Göçer’e yeni görevinde başarılar diledi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.