20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara22°C
  • İzmir15°C
  • Antalya20°C

İSTANBUL MERKEZLİ "SOL" YAPILANMAYA OPERASYON: 5 GÖZALTI

İstanbul merkezli olmak üzere Diyarbakır ve Kahramanmaraş illerinde sol fraksiyonlu yapılanmalara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 5 kişi yakalandı.

İstanbul merkezli "sol" yapılanmaya operasyon: 5 gözaltı

24 Şubat 2021 Çarşamba 17:53

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sol fraksiyonlu örgütlere yönelik il genelindeki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında Diyarbakır ve Kahramanmaraş'tan birer kişi olmak üzere toplamda 5 kişinin yakalandığı belirtildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Terör örgütlerinin mahalli alan yapılanmalarında faaliyet yürüten, örgüt tarafından düzenlenen korsan gösterilere katılan, terör örgütünün propagandasını yapan ve örgütün devamlılığını sağlamak adına faaliyetlerde bulunduğu değerlendirilen 7 şahsın suç ve suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik ilimiz merkezli Diyarbakır, Kahramanmaraş olmak üzere 3 ilimizde 24 Şubat günü operasyonel çalışma gerçekleştirilmiştir."

Açıklamada, gerçekleştirilen operasyonda E.D, O.V, V.Ç.A, A.A.Ö, M.A.G isimli 5 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dokümana ve dijital materyale el konulduğu kaydedildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.