24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C
  • İzmir22°C
  • Antalya22°C

​MALATYA TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ONKOLOJİ HASTANESİNİN İNŞAATI TAMAMLANDI

​İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 217 yataklı Onkoloji Hastanesinin Türkiye'nin en büyük kanser merkezlerinden biri olacağını ve Onkoloji enstitüsü kurmak içinde çalışmaya başladıklarını söyledi.

​Malatya Turgut Özal TIP Merkezi Onkoloji Hastanesinin inşaatı tamamlandı

31 Mayıs 2020 Pazar 13:07

Rektör Kızılay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, inşaatı tamamlanan hastane için 342 Hemşire ve diğer sağlık personeli ile 285 yardımcı personel alımı için  ilana çıktıklarını duyurdu.

Kızılay, "217 yataklı Onkoloji Hastanesi inşaatımız tamamlandı. Türkiye'nin en büyük kanser merkezlerinden biri olacak. Tefrişine başladık. Hemşire ve diğer sağlık personeli 342 kişi, yardımcı personel 285 kişi alımı için  ilana çıktık. Hastanemiz hizmet vermeye  başlayacak.

Onkoloji enstitüsü kurmak için çalışmaya başladık. Ayrıca, ilaç geliştirmek için 'İlaç araştırma ve uygulama merkezi' açma çalışmasını da başlattık. Hedefimiz İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Hastanemizi, tanı - tedavi - araştırma ve ilaç geliştirme alanlarında Ülkemizin en ileri kanser merkezi yapmaktır." dedi. (İLKHA)





Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.