29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Antalya17°C

MALATYA'DA UZAKTAN EĞİTİME DESTEK İÇİN TABLET DAĞITILDI

25 Aralık 2020 tarihinden itibaren pandemi nedeni ile uzaktan eğitim sürecine geçilen bu dönemde, yetim-öksüz öğrencilere uzaktan eğitime destek amacıyla Vali Aydın Baruş tarafından 92 adet tablet ve 3 adet bilgisayar dağıtıldı.

Malatya'da uzaktan eğitime destek için tablet dağıtıldı

08 Ocak 2021 Cuma 13:18

Vali Baruş, uzaktan eğitimde erişim sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye ederken, tablet vermek üzere evlerine gittiği ailelerin genel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için nakdi yardımda bulunarak vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Sorunların çözümü için gerekli işlemleri başlatan Vali Baruş, "Eğitim-öğretimde fırsat eşitliğini sağlayabilmek amacıyla tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin uzaktan eğitime erişebilmeleri için temin ettiğimiz tablet ve bilgisayarları ailelerimize teslim ediyoruz. Öğrencilerimize düşen görev ise derslerini takip etmek ve çok iyi çalışmak. Biz devlet olarak tüm kurumlarımızla birlikte her zaman vatandaşımızın yanında olarak gerekli desteği vermekteyiz. İnşallah hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağız." dedi.  (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.