28 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • İzmir19°C
  • Antalya15°C

MERHUM FESİH GÜLER HOCA'NIN BABASI VEFAT ETTİ

Covid-19 tanısıyla 18 Ağustos'ta Diyarbakır'da tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat eden Fesih Güler Hoca'nın babası Hacı Hüseyin Güler (74) Hak'kın rahmetine kavuştu.

Merhum Fesih Güler Hoca'nın babası vefat etti

21 Kasım 2020 Cumartesi 16:30

Yaklaşık 3 ay önce Coronavirus salgını dolayısıyla uzun süre tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat eden dava adamı Fesih Güler Hoca'nın ardından annesi Piroz Güler, babası Hacı Hüseyin Güler ve ağabeyi Nesih Güler de aynı hastalığa yakalandı.

Geçtiğimiz haftalarda Covid-19 şüphesiyle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen 74 yaşındaki baba Hacı Hüseyin Güler ve anne Piroz Güler'in test sonuçları pozitif çıktı.

Tedavi süresince yapılan müdahaleler neticesinde geçtiğimiz çarşamba günü anne Güler sağlığına kavuşarak taburcu edilirken aynı gün bu kez de ağabey Nesih Güler tedavi altına alındı.

Yıllarca evlatlarının yolunu gözleyen ve tabiri caizse çocuklarının gençliğini bir türlü göremeyen baba Güler, en son 3 ay önce oğlu Fesih'in vefatının acısını yaşamıştı.

Uzun yıllar çektiği sıkıntılar karşısında bedeni yorgun düşen baba Güler, yakalandığı Covid-19 salgınına yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhumun cenazesi Çınar ilçe mezarlığında defnedileceği ve salgın dolayısıyla taziye kurulamayacağı öğrenildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.