29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C
  • İzmir24°C
  • Antalya22°C

MESCİD-İ AKSA’YA YÖNELİK SALDIRILAR SİSTEMATİK HALE GETİRİLDİ

Onlarca siyonist Yahudi yerleşimci, Siyonist işgal rejiminin polisleri korumasında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılar sistematik hale getirildi

30 Eylül 2020 Çarşamba 21:45

Yerel kaynaklarda yer alan bilgilere göre, siyonist yerleşimcilerin Yahudi bayramları nedeniyle tamamen kapanmasına rağmen Mescid-i Aksa’ya saldırmaya devam ettiği belirtildi.

Yerel kaynaklar, onlarca siyonist Yahudi yerleşimcinin el-Meğaribe kapısından Mescid-i Aksa’nın avlusuna girerek kışkırtıcı ayinler gerçekleştirdiğine ve ardından Silsile kapısından çıktığına dikkat çekti.

Siyonist "Tapınak Grupları", Arş ve Tevrat'ın Neşesi bayramlarında Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıların kapsamını genişletme çağrılarını yeniledi.

Siyonist "Tapınak Grupları", tüm üye ve fanatik destekçilerine, doğrudan veya sosyal medya aracılığıyla Yahudi bayramlarında mümkün olan her şekilde Mescid-i Aksa'ya saldırmaya davet eden kısa mesajlar göndermekte seferber oldu.

Siyonistler, Kudüs’ün Eski Şehir bölgesi ve Burak Meydanı'nda Mescid-i Aksa ile ilgili doğru bilgileri tahrif etmek ve insanları yanlış yönlendirmek amacıyla ziyaretçilere, murabıt ve İslami vakıflar üzerinde daha fazla baskı yapılması çağrısında bulunan bildiriler dağıttı.

İşgal altındaki Kudüs şehri, Yahudi bayramları ve Covid-19 nedeniyle birkaç gün önce başlayan ve haftalarca sürecek kapsamlı bir kapanmaya tanık oluyor.

Siyonist işgalciler, Mescid-i Aksa’yı boşaltmak, işgal edip Yahudileştirmek için sürekli olarak Kudüslüleri, Aksa’dan uzaklaştırma, tutuklama, para cezası, baskı ve fiziki saldırılarla hedef alıyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.