17 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Antalya18°C

MODEL UÇAK KURSUNA YOĞUN İLGİ

Türk Hava Kurumu (THK) Şanlıurfa Şube Başkanlığı, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı ve Haliliye Belediye Başkanlığının düzenledikleri model uçak kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Model uçak kursuna yoğun ilgi

06 Kasım 2019 Çarşamba 13:38

Türk Hava Kurumu Şanlıurfa Şube Başkanlığı ve Haliliye Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen model uçak kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk Hava Kurumu (THK) Şanlıurfa Şube Başkanlığı, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı ve Haliliye Belediye Başkanlığının 03-07 Kasım tarihleri arasında düzenledikleri model uçak kursları devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde, uzman pilot hocaların gözetiminde devam eden kurslar, ücretsiz olarak veriliyor. Model uçak kursu bitiminde ise kendi uçuklarını yapan kursiyerler arasında kategorik olarak yarışma yapılacak.

THK Şanlıurfa Şube Başkanı Murat Akaltun konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle model uçak kursumuza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlimizde havacılık kültürünü, bilincini ve sevgisini oluşturmak amacıyla model uçak kursu açtık. Genel başkanlığımız, Haliliye Belediye Başkanlığımız ve şube başkanlığımız tarafından ortaklaşa düzenlediğimiz ve planladığımız çerçevede 3-7 Kasım tarihleri arasında devam ediyor. Urfa'mız 2 milyon 500 bin nüfusuyla, tarihsel yönüyle, maneviyatıyla ve kültürel yönüyle çok kadim bir şehir. Bu kadar zenginliği bünyesinde barındıran Urfa'mız inşallah bundan sonrada havacılık kültürünü ve bilincini de bünyesinde barındıracaktır. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.