29 Mart 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C
  • İzmir19°C
  • Antalya15°C

MUSTAZAFLAR CEMİYETİ'NDEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Hazreti Muhammed'in (sallallahu aleyhi vesellem) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü vesilesiyle Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi tarafından bir mesaj yayımlandı.

Mustazaflar Cemiyeti'nden Mevlid Kandili mesajı

08 Kasım 2019 Cuma 18:05

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi tarafından Hazreti Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlandı.

Mesajda, "Hidayet önderi Hazreti Muhammed'in doğumu ve Peygamber olarak gönderilmesi Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetidir. İnsanlığın zülumattan kurtulmasının tek çaresi Hazreti Muhammed'in getirdiği ilahi nura yüzünü dönmesidir." denildi.

"İnsanlık, en büyük rehberi olan Hazreti Muhammed'in sünnetini her yönüyle yaşamadıkça zulüm altında kıvranmaya devam edecektir." denilen mesajda, Viladet-i Nebi'nin bütün İslam âlemine hayır kapılarını açması temenni edildi.

Mesajın devamında, "Bu mübarek geceyi namaz ve Kur'an tilavetiyle, camilerde düzenlenen programlarla ihya etmeliyiz. Ellerimizi semaya kaldırıp dünya mustazaflarının kurtuluşu için dua etmeliyiz." tavsiyesinde bulunuldu.

Mesajın sonunda ise "Mevlid-i Nebi'nin İslam âlemine, bölgemize huzur ve barışı getirmesine vesile olması dileğiyle tüm kardeşlerimizin kandilini tebrik ediyoruz." temennisinde bulunuldu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.