18 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C
  • İzmir20°C
  • Antalya12°C

SİİRT'TE KÖY YOLLARI ULAŞIMA KAPANDI

Siirt’in Pervari ilçesine mevsimin ilk karı düştü. Kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler, yolda mahsur kalırken 14 köyü birbirine bağlayan Geçittepe grup köy yolları ise ulaşıma kapandı.

Siirt'te köy yolları ulaşıma kapandı

28 Kasım 2019 Perşembe 13:45

Siirt'te, gece saatlerinde başlayan kar yağışı, Geçittepe grup köy yollarının ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Geçittepe grup köy yollarında mahsur kalan araçların kurtarılması için karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri çalışma başlattı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yaptıkları kar temizleme çalışmalarıyla mahsur kalan araçları kurtardı. Kapanan köy yolları daha sonra ulaşıma açıldı.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, “Kış aylarının gelmesi ile beraber İl Özel İdaresi olarak bir dizi tedbir aldık. Bu tedbirlerin başında karla mücadele gelmektedir. Yılın ilk karı her zaman olduğu gibi yüksek kesimlere yağdı. Geçittepe grup köy yolumuz yağan kardan ötürü etkilendi ve ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan köy yolumuzda, sabah erken saatlerde çalışma yapan ekiplerimiz yolun ulaşıma açılmasını sağladı. İl Özel İdaresi olarak ağır kış şartlarına karşı hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.