19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara22°C
  • İzmir23°C
  • Antalya21°C

SÖYLEMEZ’DEN 'ADAYLIK' AÇIKLAMASI

Türkiye Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Söylemez’den 'adaylık' açıklaması

14 Mart 2023 Salı 12:24

Türkiye’nin ünlü çevrecilerinden biri olarak tanınan Rıdvan Söylemez milletvekiliği adaylığı ile ilgili yazılı açıklamada yaptı.

Son günlerde bazı medya çevrelerince şahsımın milletvekili aday adayı olacağım yönünde haber ve yorumlar yapıldığını gözlemlediğine işaret eden Söylemez, "Bu konuda da çok sayıda telefon ve mesajlar alıyorum. Ancak şunu açık olarak ifade etmek isterim ki 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde hiçbir partiden aday adayı olmayacağımı kamuoyuna açıklıyorum. Lakin bulunduğum konum ve görevim gereği hizmetlerden ve üzerinde çalıştığımız doğa, orman, çevre politikaları, hayvan hakları, iklim krizi, su ve kuraklıkla ilgili 52 ülkede devam eden görüşmeler ve projelerimize de devam edeceğim." dedi.

Söylemez açıklamasının devamında ülke açısından son derce önemli olan seçimlere girecek parti ve adaylara başarı dileyerek, şu ifadeleri kullandı: "ülkemiz için son derece kritik bir öneme sahip olan bu seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı neyse onun olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, seçime girecek olan tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar diliyorum. Son olarak, 6 Şubatta ülkemizi derinden sarsan ve 11 ili kapsayan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Her zaman ve her koşulda depremden etkilenen tüm depremzedelerimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyorum."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.