20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Antalya19°C

TURGUT: “İLÇE KONGRELERİMİZİ BİTİRDİK İL KONGRELERİMİZE DE BAŞLADIK”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, tüm ilçe kongrelerini yaparak il kongrelerine başladıklarını söyledi.

Turgut: “İlçe kongrelerimizi bitirdik il kongrelerimize de başladık”

20 Eylül 2020 Pazar 11:42

Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısıyla alınan kararla 15 Temmuz ile 15 Eylül arası ilçe kongrelerini tamamlayan HÜDA PAR, 15 Eylül ile 15 Kasım tarihleri arasında da il kongrelerine start verdi.

Siyasi Partiler Kanunu ve HÜDA PAR tüzüğü gereği 3 yılda bir kongre yapma zorunluluğu olduğunu söyleyen HÜDA PAR Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, salgın tedbirlerini alarak tamamlanan kongrelerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Turgut, “Siyasi Partiler Kanunu ve HÜDA PAR tüzüğü gereği 3 yılda bir kongreye gitme zorunluluğumuz var. Bu anlamda Genel İdare Kurulu (GİK) olarak 15 Temmuz 2020 ile 15 Eylül 2020 arası ilçe kongreleri yapma kararı almıştık. 15 Eylül 2020 ile 15 Kasım 2020 arası da il kongreleri yapma kararı aldık. Hamd olsun bugün itibariyle ilçe teşkilatımızda (salgın tedbirlerini alarak) sorunsuz bir şekilde kongrelerimizi tamamladık. Yeni seçilen, güven tazeleyen ve bayrağı devredip hizmete devam eden tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah’ım, bizi Hür Davayı gönülden gönüle, nesilden nesile aktarmak için çalışan hür kadrolardan ayırma.” dedi.

“Salgında halkımızın etkilendiği gibi bizler de etkilendik”

Covid-19 dolayısıyla hayatını kaybedenlere rahmet, hastalara şifalar dileyen Turgut, “Salgında halkımızın etkilendiği gibi bizler de etkilendik, vefat eden ilçe başkanlarımız ve üyelerimiz oldu. Başta halkımız olmak üzere vefat eden tüm kardeşlerimize Rabbimden rahmet, hastalara da acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa zamanda bu salgını beraber atlatır, o özlemini çektiğimiz coşkulu kongrelerimizi beraber yaparız İnşallah.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.