28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C
  • İzmir23°C
  • Antalya22°C

TWİTTER "MAVİ TİK" SATIŞINI YENİDEN BAŞLATIYOR

Twitter'da hesapların doğrulama onay işareti almasına izin veren Mavi Tik aboneliğinin satışına yarın devam edilecek.

Twitter "Mavi Tik" satışını yeniden başlatıyor

11 Aralık 2022 Pazar 09:40

Twitter'dan yapılan açıklamada, "Twitter Blue'yu Pazartesi günü yeniden başlatıyoruz, Mavi Tik işareti de dahil olmak üzere yalnızca abonelere özel özelliklere erişmek için Web'de ayda 8 ABD dolarına veya iOS'ta ayda 11 ABD dolarına abone olun." denildi.

Açıklamada, abonelikle birlikte hesapların daha az reklam göreceği, sayfalarında daha uzun videolar yayınlayabileceği ve yeniliklere daha önce erişim elde edebilecekleri belirtildi.

Onaylı hesapların ayrıca aramalarda, bahsetmelerde ve yorum listelerinde daha üst sıralarda yer alacağı ifade edilen açıklamada, "Aboneler kullanıcı adlarını, görünen adlarını veya profil fotoğraflarını değiştirebilecekler ancak bunu yaparlarsa, hesapları yeniden incelenene kadar mavi tik işaretini geçici olarak kaybedecekler." ifadelerine yer verildi.

27 Ekim'de Elon Musk, Twitter'ı satın almak için 44 milyar dolarlık bir anlaşma imzaladı. 6 Kasım'da, Twitter Blue aboneliğinin bir parçası olarak ücretli hesap doğrulamasını uygulamaya koyma niyetini açıkladı. 10 Kasım'daki abonelik satışı, sahte hesapların sayısındaki artış nedeniyle askıya alındı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.