29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Antalya17°C

UMUT KERVANI TARSUS'TA RAMAZAN AYI YARDIMLARINA BAŞLADI

İhtiyaç sahibi ve depremzede ailelere yönelik Ramazan ayı yardım faaliyetlerine başlayan Umut Kervanı, Ramazan ayında yüzlerce aileye yardım paketi ulaştırmayı hedefliyor.

Umut Kervanı Tarsus'ta Ramazan ayı yardımlarına başladı

26 Mart 2023 Pazar 18:16

 

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü işlevi gören Umut Kervanı, deprem bölgesinden Tarsus'a gelen ve ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Muhtaçların yanında olmaya çalışan Umut Kervanı, on bir ayın sultanı Ramazan ayı için ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarını kapılarına taşıyor.

Ramazan ayı yardım çalışmalarında ilk olarak deprem bölgesinden Tarsus'a gelen ailelere yardım ulaştırmayı amaçlayan Umut Kervanı, ilçede bulunan yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Tarsus Derneği Başkanı Ziya Bayık, "Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarımız devam edecektir. İlk etapta Tarsus'umuza gelen depremzede ailelerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ve yetim kardeşlerimize yardım götürmeye çalışacağız. Hayırsever halkımız ile ihtiyaç sahibi ailelerin arasında köprü olmaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan binlerce ihtiyaç sahibi aile var. Hayırsever Tarsus halkının yardımlarını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.