20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara22°C
  • İzmir15°C
  • Antalya20°C

UYUŞTURUCUDAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Batman'da son bir hafta içerisinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı

28 Mart 2023 Salı 11:08

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4 Ocak tarihinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu' kapsamında, ilde yakalanan 107 şüpheli şahıstan 67’si tutuklanarak cezaevine teslim edildiği hatırlatıldı.

'Kökünü Kurutma Operasyonu'nun ardından, ihbar alınan alanlara yönelik yapılan operasyonlarda; uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirtilen 20 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı, bunlardan 18 şahıs daha tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi. 

Bu kapsamında son bir hafta içinde 2 şüpheli şahsa yönelik yapılan operasyonda, 2 şeffaf pakete sarılı halde 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiği, 2 şahsın da tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

22 Mart'ta uyuşturucu satıcılığı yapan 5 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda, 5 şüpheli şahsın yakalandığı, aynı gün çıkarıldıkları mahkemece 4 şahsın tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

Eş zamanlı operasyonlarda yapılan ikamet ve iş yeri aramalarında ise bir kilo skunk, 10 parça satışa hazır halde 50 gram esrar, 15 ecstacy hap, uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildiği kaydedildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.