28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C
  • İzmir20°C
  • Antalya19°C

YAPICIOĞLU'NDAN MACRON'A "FİRAVUN" BENZETMESİ

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, İslam'a düşmanlık eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Firavunluk tasladığını söyledi.

Yapıcıoğlu'ndan Macron'a "Firavun" benzetmesi

23 Ekim 2020 Cuma 07:45

Macron'un İslam'a yönelik hadsiz ifadeleri ve ülkede sergilenen İslam düşmanlığına sosyal medya hesabından tepki gösteren Yapıcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Sizin özgürlüğe yüklediğiniz anlam hayvani nefsin sınırsız isteklerine alabildiğine köle olmaktır. Allah'tan başka kimseye boyun eğmeyen Müslümanlar, sizin Firavunluk taslamanıza rağmen Allah'ın izniyle gerçek hürriyeti ülkenize de taşıyacaktır. Bu hakikati ve haddini bil Macron."

Öte yandan Hür Ekip Sosyal Medya Platformu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslam'a yönelik hadsiz ifadelerini kınamak için hashtag çalışması düzenledi.

Hür Ekip Sosyal Medya Platformunun düzenlediği hashtag çalışmasında, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslam'a yönelik tepki çeken sözleri kınandı, Avrupa'daki Müslümanlara destek verildi.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük destek verdikleri hashtag çalışması kısa sürede Türkiye gündeminde 1'inci sıraya yükseldi.

Hür Ekip Sosyal Medya Platformu, bugün saat 13.00'te bir kez daha Macron'un İslam'a yönelik hadsiz ifadelerini kınamak ve Avrupa'daki Müslümanlara destek olmak amacıyla hashtag çalışması düzenleyecek. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.