19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • İzmir20°C
  • Antalya20°C

YETİMLER VAKFI GÜMÜŞHANE TEMSİLCİLİĞİ: DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİK

Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ömer Arslan, Ramazan ayı dolayısıyla deprem bölgesinde çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilciliği: Deprem bölgesinde çalışmalara hız verdik

25 Mart 2023 Cumartesi 18:33

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem nedeniyle ağır yıkımların yaşandığı, milyonlarca kişinin evsiz barksız kaldığı bölgede yardım kuruluşlarının çalışmaları devam ediyor.

Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarına hız verdiklerini belirten Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Arslan, şu ifadeleri kullandı:

"Manevi duyguların coştuğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı bu ayda, bizler de Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalarımızı sürdürürken, şimdi de Mübarek Ramazan Ayı'nın gelmesi ile bizler de Ramazan Ayı'na yönelik çalışmalarımıza hız verdik.

Bu anlamda hayır sahiplerinin bizlere ulaştırdıkları zekat, fitre, sadaka ve infaklarını yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Gümüşhane'de yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi dağıtımında bulunurken, hurma dağıtımında da bulunduk.

Mübarek Ramazan Ayı'nın gelmesiyle beraber hayırseverlerin infaklarını, sadakalarını arttırmalarını, zekat ve fitrelerini verirken de yetimleri unutmamalarını hatırlatıyoruz. Bu Ramazan Ayı'nda da yardımlarımız ile yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünde tebessüme vesile olalım, Ramazan'ın bereketi yetimleri da sarsın." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.