20 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara21°C
  • İzmir25°C
  • Antalya28°C

19 İLDE DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 88 GÖZALTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik düzenlenen “Düğüm-1” operasyonlarında bin 748 kişiyi dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını belirtti.

19 ilde dolandırıcılık operasyonunda 88 gözaltı

09 Temmuz 2024 Salı 08:14

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Mersin, Kahramanmaraş, Erzurum, Samsun, Nevşehir ve Balıkesir merkezli 19 ilde “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik düzenlenen “Düğüm-1” operasyonlarında bin 748 kişiyi dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Asayiş Şube Müdürlüklerince Mersin, Kahramanmaraş, Erzurum, Samsun, Nevşehir ve Balıkesir merkezli Hatay, Denizli, Adana, Siirt, Diyarbakır, Kayseri, Gaziantep, Şanlıurfa, Batman, İzmir, İstanbul, Muğla ve Manisa’da “Düğüm-1” operasyonlarının düzenlendiğini söyledi.

Operasyonlarda 1748 kişiyi dolandıran 88 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar sonucu 10 adet ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, çok sayıda bilgisayar, telefon, sim kart ve taşınabilir bellek ile çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi. (İLKHA)

http://

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.