Adıyaman'da gassallık eğitimleri başladı

Adıyaman'da gassallık eğitimleri başladı
Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Cenaze Hizmetleri Kursunda, gassal adayları eğitim alıyor.

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi, mesleki ve dini eğitim alanında önemli bir adım atarak Gassallık (Cenaze Yıkama ve Kefenleme) kursu açıldı.

Merkez Mehmet Kırçalı Camiinde açılan kursta camii görevlileri ​tarafından verilen eğitimde, cenaze yıkama (gasil) ve kefenleme usulleri teorik ve uygulamalı olarak detaylıca anlatılmaktadır.

​Gassallık eğitimi alan öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen kurs, toplumsal bir vazife olan cenaze hizmetlerinin usulüne uygun ve eksiksiz yerine getirilmesi amacıyla büyük önem taşıyor.

Cenaze hizmetleri konusunda eğitim almak ve bu alanda görev yapmak isteyen vatandaşlara yönelik düzenlenen kurs kursiyerin yoğun katılımı ile devam ediyor.

Adıyaman'da gassallık eğitimleri başladı

Adıyaman'da gassallık eğitimleri başladı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.