22 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Antalya24°C

ADIYAMAN'DA İŞ YERİNE SİLAHLA SALDIRAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iş yerine silahlı saldırıda bulunarak bir çalışanı yaralayan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Adıyaman'da iş yerine silahla saldıran şahıslar yakalandı

22 Ekim 2024 Salı 11:17

Saldırıyı gerçekleştirdiği tepsit edilen H.A ve Y.G.A isimli şüpheli şahısların 2 kasten yaralama, 1 hükümlünün ve tutuklunun kaçması, 3 hırsızlık suçundan aranmasının bulunduğu ortaya çıktı. 

Adıyaman Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Yakalanan şahıslar hakkında bilgilerin verildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20.10.2024 günü belirtilen adreste ve tarihte meydana gelen olay ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda şüpheli şahısların beyaz bir araç ile olay yerine gelerek olayı gerçekleştirdiği; araç içerisinden kendisini kamufle eden bir şahsın sağ ön yolcu koltuğundan inerek kapı önünde 3 el ateş etmek suretiyle müşteki şahsı yaralayarak ve mağazaya zarar vererek olay yerinden araç ile kaçtığı anlaşılmıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu plakalı araca şüpheli H.A isimli şahsın ikametinin alt sokağında kapıları kilitli olarak ön plakası sökülmüş şekilde park halinde olduğu tespit edilmiş. Aracın plakasının tespit edilerek kiralık araçlardan olduğu, gün içinde H.A. isimli şahsa kiraladığının anlaşılması üzerine şüpheli şahıs ve şahıslar temin edilmeye çalışılmış, bahse konu her iki şüpheli şahıs Kahta Şahintepe köyü içerisinde konteyner baraka içerisinde Jandarma ekipleri ile birlikte yapılan operasyon ile yakalanmıştır." denildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.