30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Antalya28°C

AFAD, ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE İTFAİYELER BU FUARDA

22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM) ‘de 20.kez gerçekleşecek olan, yangın, acil durum ve arama kurtarma sektörlerinin tek fuarı SHF Fire&Rescue, katılımcı ve ziyaretçilerinin heyecanlı bekleyişi ile yeni döneme hazır.

AFAD, Orman Genel Müdürlüğü ve İtfaiyeler Bu Fuarda

16 Eylül 2016 Cuma 18:15

Uluslararası özelliğe sahip sektörlerinin tek fuarı olan SHF Fire&Rescue, her sene öncü sektörel firmaların katılımının yanı sıra önemli kamu kuruluşları ve ilgili dernekler tarafından desteklenerek büyümeye devam etmektedir.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumumuzu bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerine aralıksız devam etmekte olan sivil toplum kuruluşlarımız da, 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Fire&Rescue Fuarı’nda arama, kurtarma ve acil durum konularına dair bilgilendirme ve paylaşımlarıyla standlarında ziyaretçilerini ağırlayacaktır. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Orman Genel Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanlığı’nın katılımları ile gerçekleşecek olan fuarda başta İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlıkları olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinden itfaiyeciler de katılımcı ve ziyaretçi olarak yer alacaktır.

Sektöre özel, uluslararası ihtisas fuar kapsamında düzenlediğimiz SHF Fire&Rescue Fuarı’nın heyecan verici ortamında yer almak ve sektörün büyüyen ticari hacminden payınızı almak, sektördeki konumuzu pekiştirmek üzere, sizleri de fuarımızda yer almaya davet ediyoruz.

SHF Fire&Rescue Fuarı, 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (IFM)'de!

shf-firerescue-fuari.jpg

shf-firerescue-fuari-001.jpg

shf-firerescue-fuari-002.jpg

shf-firerescue-fuari-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.