19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C
  • İzmir28°C
  • Antalya25°C

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ'DEN GAZZE DUYARLILIĞI!

Ak Parti Batman İl Başkanlığı'na atanan Hüseyin Şansi, Gazze'ye olan duyarlılığını ifade ederek, tebrik için gelen çiçeklerin parasını Gazze'ye bağışladı.

AK Parti İl Başkanı Şansi'den Gazze Duyarlılığı!

28 Ağustos 2024 Çarşamba 18:05

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Gazze'ye olan duyarlılığını nedeniyle tebrik için çiçek gönderilmemesini, parasının Gazze'ye bağışlanmasını istemişti. Şansi'nin bu çağrısına rağmen tebrik için kendisine gönderilen çiçekleri de satışa çıkartarak, elde edilen 15 bin lirayı Gazze'ye bağışladı.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Filistin/Gazze hassasiyetini sosyal medyada yayınladığı mesajla ortaya koydu.

Şansi yaptığı açıklamada; "Tebrik amacıyla gönderilen çiçekleri Müslüman kardeşlerimizin yararına kullanmak istedik. Kamelya Çiçekçilik sahibi Şehmus Bey'le iletişime geçerek durumu kendisine anlattık.  Durumu anlattığımızda kendisi çiçeklerin 10 bin lira tutacağını ifade etti. Kendisi de bu meblağın üzerine 5 bin lira ekleyerek toplamda 15 bin liraya  çiçekleri satın aldı. Böylelikle 15 bin lirayı Gazze'ye bağışladık. Bu vesileyle kendisine de teşekkür ediyorum. Duyarlı tüm vatandaşlarımızı Filistin/Gazze'ye destek vermeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.