19 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara4°C
  • İzmir14°C
  • Antalya17°C

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: KATZ BİR CİNAYET ŞEBEKESİNİN ÜYESİDİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Nazi ve katil israil Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır..." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir

18 Ekim 2024 Cuma 19:58

Siyonist işgal rejiminin sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya platformu üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Siyonist Yisrael Katz, Şehid Yahya Sinvar'ın şehadetine dair bir fotoğraf üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan küstahça bir paylaşımda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katil rejimin sözde Dışişleri Bakanı'nın skandal sözlerine tepki göstererek, "Nazi ve katil israil Dışişleri Bakanı Yisrael Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir." dedi.

"Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır." diyen Çelik, "Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir. Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir. açıklamasını yaptı. (İLKHA)

http://

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.