15 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C
  • İzmir13°C
  • Antalya17°C

AKSA TUFANI OPERASYONUNUN BAŞLANGICINDAN BU YANA FİLİSTİN'DEKİ VE LÜBNAN'DAKİ İSLAMİ DİRENİŞ GRUPLARININ EYLEMLERİNDE YARALANAN İŞGALCİ SİYONİSTLERİN SAYISI 8 BİN 650 OLDU.

Konya'da, Filistin direnişine destek için bir grup genç, Ebu Ubeyde ve Mescid-i Aksa pankartlarını belli noktalara astı.

Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana Filistin'deki ve Lübnan'daki İslami direniş gruplarının eylemlerinde yaralanan işgalci siyonistlerin sayısı 8 bin 650 oldu.

20 Kasım 2023 Pazartesi 18:45

7 Ekim'den bu yana Filistin'de, Müslümanlara yönelik devam eden saldırıları kınamak amacıyla bir grup genç, Konya'da belli noktalara pankartlar astı.

Filistin direnişinin sembolü haline gelen el Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posterlerinin yani sıra Filistin direnişini destekleyen sözlerin yazılı olduğu pankartlar da asıldı.

ABD, Filistin’de hakları ve özgürlükleri ellerinden alınmış, vatanları işgal edilmiş, toprakları gasp edilmiş bir halkı ve onun direnişini sindirmek amacıyla siyonistlerin yanında yer alırken, mazlum halka arka çıkmaları gereken İslam ülkelerinin liderlerinin ve ordularının ise elleri kolları bağlı.

Yapılan katliamlara sessiz kalınması, Müslüman halklar nezdinde tepkilere yol açıyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.