04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir18°C
  • Antalya19°C

ANKARA PEYGAMBER SEVDALILARI DERNEĞİNDEN "CİNSİ SAPKINLIKLARA" KARŞI YÜRÜYÜŞE DESTEK

Pazar günü Ankara’da yapılacak olan "Cinsi Sapkınlıklara" karşı yürüyüşe Ankara Peygamber Sevdalıları Derneğinden destek açıklamasında bulundu.

Ankara Peygamber Sevdalıları Derneğinden "Cinsi Sapkınlıklara" karşı yürüyüşe destek

24 Ekim 2022 Pazartesi 14:29

"Cinsi Sapkınlıklara" karşı 30 Ekim'de Ankara'da yapılacak “Büyük Aile Yürüyüşü”ne Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği destek çağrısı yapılarak "Pazar günü Hacı Bayram’a bekliyoruz" açılaması yapıldı.

Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği, Ankara Sivil Toplum Platformu öncülüğünde 30 Ekim Pazar günü 13.30’da düzenlenecek Büyük Aile Yürüyüşü için duyarlı vatandaşlara, Hacı Bayram Cami önünden başlayacak olan yürüyüşe destek verme çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği “Sapkınlık normalleştirilemez, ailen saldırı altında… Harekete Geç! Bu Pazar 13.30’da Hacı Bayram Veli Cami önünden başlayacak olan yürüyüşe başta üye ve gönüllülerimiz olmak üzere duyarlı tüm vatandaşları destek vermeye davet ediyoruz. Haydi Ankara! Sapkınlığa dur demek için geleceğimiz için yürüyelim.” açıklamasında bulundu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.