Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan 6 CHP milletvekili hakkında fezleke süreci

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan 6 CHP milletvekili hakkında fezleke süreci
Antalya’da yürütülen bir soruşturma kapsamında 6 CHP milletvekili hakkında fezleke düzenlenmesi için dosyanın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesine karar verildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen bir dosya kapsamında aralarında CHP’li milletvekillerinin de bulunduğu bazı isimler hakkında fezleke hazırlanması amacıyla süreci başlattı.

Karar doğrultusunda dosyanın, gerekli işlemlerin yapılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderileceği belirtildi.

Fezleke süreci kapsamında hakkında işlem yapılması planlanan isimler arasında Özgür Özel, Veli Ağbaba, Ali Mahir Başarır, Umut Akdoğan, Mustafa Erdem ve Cavit Arı yer alıyor.

Sürecin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından değerlendirileceği öğrenildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.