Antalya’da kendisini polis olarak tanıtıp 15 bin dolar dolandıran şüpheli tutuklandı

Antalya’da kendisini polis olarak tanıtıp 15 bin dolar dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’nın Serik ilçesinde telefonda kendisini polis olarak tanıtarak bir kişiyi FETÖ soruşturmasına dahil olduğu yönünde korkutup yaklaşık 15 bin ABD doları dolandıran şüpheli, tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin telefonda kendilerini polis olarak tanıttıkları ve mağdura adının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyleyerek güven oluşturdukları, bu yöntemle mağdurdan yaklaşık 15 bin ABD doları aldıkları belirlendi.

Olayın aydınlatılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 32 ayrı iş yeri ve apartmana ait güvenlik kameralarından elde edilen toplam 280 saatlik görüntü incelendi.

İnceleme ve araştırmalar sonucunda olayın şüphelisi, Serik Asayiş Büro Amirliği ekiplerince tespit edilerek yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.