Artvin’de yasa dışı avcılığa yönelik denetimler sürdürüldü

Artvin’de yasa dışı avcılığa yönelik denetimler sürdürüldü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Artvin’de gerçekleştirilen denetimlerde yasa dışı avcılık yaptığı tespit edilen şahıslara idari ve cezai işlemler uygulandığını bildirdi.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaban hayatını korumak için teknolojiyi yakından takip ediyor, yasa dışı avcılıkla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. Artvin’de yürütülen denetimlere ilişkin bilgi veren Yumaklı, yasa dışı avcılık yapanlara gerekli işlemlerin uygulandığını belirterek, "Doğayı, biyolojik çeşitliliğimizi ve ekosistem dengesini korumak için denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

???? Yaban hayatını korumak için teknolojiyi yakından takip ediyor, yasa dışı avcılıkla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

???? Artvin’de gerçekleştirilen denetimlerde yasa dışı avcılık yaptığı tespit edilen şahıslara gerekli idari ve cezai işlemler uygulandı.

???? Doğayı,… pic.twitter.com/1Jqoihm5qW

— İbrahim Yumaklı (@ibrahimyumakli) January 25, 2026

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.