03 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • İzmir19°C
  • Antalya23°C

ASKON’DAN BM-GYC'YE ZİYARET

ASKON Batman Şubesi, kısa adı BM-GYC olan Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'ne “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

ASKON’dan BM-GYC'ye ziyaret

27 Şubat 2017 Pazartesi 15:56

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.


BM-GYC’de yeni yönetime “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan ASKON heyeti Başkan M.Selman Nasıroğlu, Başkan Yardımcısı Ramazan Bozkurt ve yönetimden Hüseyin Ay’dan oluştu.

Saat: 14.00’da cemiyetin yeni binasında gerçekleşen ziyarette; ASKON heyetini BM-GYC Genel Başkanı Mehmet Şah Ayaz, Veysi Demir ve Bayram Turan ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan ziyarette, Nasıroğlu, BM-GYC yeni yönetiminin hayırlı olması ve güzel hizmetlerin yapılması temennisinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ayaz da, ASKON heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, amaçlarının Batman basınının hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi.

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.