Avrupa Yetim Eli’nden deprem bölgesindeki öğrencilere kırtasiye desteği

Avrupa Yetim Eli’nden deprem bölgesindeki öğrencilere kırtasiye desteği
6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay’da ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü Avrupa Yetim Eli’nin kırtasiye yardımlarıyla güldü.

Avrupa Yetim Eli gönüllüleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında Hatay'da defter, çanta, kalem ve çeşitli okul malzemeleri onlarca ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Destek sayesinde çocuklar yeni döneme eksiksiz hazırlanma imkânı bulurken, depremzede aileler de büyük bir sevinç yaşadı.

“Eğitim, dinimizde önemli bir yere sahiptir”

Programda konuşan Avrupa Yetim Eli Hatay Temsilcisi Necip Öner, hayırseverlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Eğitim, dinimizde çok önemli bir yere sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri için yanlarında olmak hepimizin görevidir. Bugün burada, depremin acılarını yaşayan çocuklarımızın sevinçlerine ortak olduk. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz oldu.”

Öner, yardımların hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştiğini belirterek, “Bu tür çalışmalar gönlü güzel insanların desteğiyle hayat buluyor. Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. İnşaAllah yardımlarımız artarak devam edecek” dedi. (İLKHA)

Avrupa Yetim Eli’nden deprem bölgesindeki öğrencilere kırtasiye desteği

Avrupa Yetim Eli’nden deprem bölgesindeki öğrencilere kırtasiye desteği

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.