Bakan Uraloğlu: Bayramda bin 506 ek uçak seferi planlandı

Bakan Uraloğlu: Bayramda bin 506 ek uçak seferi planlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı döneminde yolcu yoğunluğunu karşılamak amacıyla havayolu şirketlerinin bin 506 ek sefer planladığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram öncesi ve sonrasında oluşacak yoğun talebe karşılık vatandaşların seyahatlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi için havayolu taşımacılığında kapasite artışına gidildiğini belirtti.

21 Mayıs–3 Haziran tarihleri arasında iç ve dış hatlarda toplam bin 506 ilave uçuş planlandığını ifade eden Uraloğlu, bu seferlerin bin 214’ünün iç hatlarda, 292’sinin ise dış hatlarda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yoğun talep görülen destinasyonlarda ek kapasite oluşturulduğunu kaydeden Uraloğlu, havayolu şirketlerinin operasyonel planlamalarının sürece göre güncellenmeye devam edeceğini aktardı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.