20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C
  • İzmir28°C
  • Antalya27°C

BALKONDAN DÜŞEN KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Siirt'te ikamet ettiği apartmanın 5'inci katından düşen 16 yaşındaki kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Balkondan düşen kız hayatını kaybetti

12 Haziran 2018 Salı 23:53

Siirt'te ikamet ettiği apartmanın 5'inci katından düşerek ağır yaralanan 16 yaşındaki F.B, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Veyselkarani Mahallesindeki Atabay Sitesi B/ blok 5’nci katta meydana geldi. İddialara göre,  F.B (16) ismindeki kız çocuğu, balkonda temizlik yaparken ayağının kayması sonucu 5'inci kattan aşağıya düştü.

Kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan görgü tanıklarından Servet Eker, “Kız çocuğu düşmeden önce bağırdı. Ben de hemen balkona çıktım ve gözlerimin önünde yere çakıldı. İlk, ben onun yanına yetiştim. Birden telefona sarılıp 112 Acil Servis ekiplerini aradım. Ambulans gelinceye kadar herhangi bir müdahalede bulunamadık. Ağzından kan geliyordu. Daha sonra 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa bindirip Siirt Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı, yapacak bir şey kalmamıştı." şeklinde konuştu.

16 yaşındaki F.B, otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, savcılığın olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

F:B’nin cenazesi yapılacak otopsinin ardından bu gece aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.