09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C
  • İzmir23°C
  • Antalya21°C

BATMAN MEMNUNİYET ANKETİNDE TÜRKİYE’DE 4’ÜNCÜ OLDU

İçişleri Bakanlığının, hizmet ve politikalarından duyulan memnuniyeti ölçmek amacıyla her yıl düzenlediği memnuniyet anketinde Batman’ın Türkiye’nin 81 ili arasında 4’üncü sırada yer aldığı bildirildi.

Batman memnuniyet anketinde Türkiye’de 4’üncü oldu

09 Şubat 2022 Çarşamba 12:15

İçişleri Bakanlığının düzenlediği memnuniyet anketi ile ilgili konuşan Batman İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt, vatandaşlara hizmeti esas aldıklarını ve hizmet ederken de vatandaş memnuniyetini öncelediklerini söyledi.

İçişleri Bakanlığınca hizmet ve politikalarından duyulan memnuniyeti ölçmek amacıyla yapılan memnuniyet anketinde Türkiye genelinde 4’üncü olduklarını kaydeden Akkurt, "Sivil toplum alanında vatandaşlarımızın müdürlüğümüzle ilgili iş ve işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın işlerinin hızlı görülmesi, sonuca hızlı ulaşması ve en nihaye işlemi tamamlandığında müdürlüğümüzden memnun ayrılması bizim için çok önemli. Tüm personelimizle birlikte vatandaşlarımızı güler yüzle karşılıyor, memnun bir şekilde de işlemlerini tamamlamalarını sağlıyoruz." diye konuştu.

Akkurt, hizmetin tek kişilik değil ekip işi olduğunu kaydetti.(İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.